Tuesday, April 1, 2008

Viteza si femei...

Ayrton Senna ajunge in Rai si Sf Petru ii face instructajul:
-Bai Senna, din respect pt tine iti punem la dispozitiePorsche-ul asta Carerra ca sa circuli pe Autostrada Raiului. O singurainterdictie: sa nu care cumva sa depasesti 100 de km la ora, ca te iamama dracului!!! Inteles?
-Bine sf Petre.
Toate bune si frumoase.Senna la volanul noii sale masinicircula linistit, cand, pe langa el trece ca fulgerul un Ferrari cu numarde Napoli, lasandu-l intr-un nor de praf. Lui Senna i se urcasangele la cap, isi da naibii promisiunea si apasa pe acceleratie.. .100km/h.. .150km/h.. .200km/h... 300km/h... .ajunge Ferrariul dinurma si il depaseste dar, belea, sf Petre il trage pe dreapta:
-Ce-ai facut mah nenorocitule, ce ti-am spus eu si ce ai facuttu!!! Cazanele cu smoala te mananca...
-Sf Petre, mergeam linistit, cand m-a depasit un Ferrari cu nrde Napoli. Mi-am iesit din fire si am accelerat. Ce erasa faca bartai campionul ca mine...
-Bai prostule, in primul rand ca ala nu era numar de Napoli, ci de Nazaret, si in al doilea rand cu fiul sefului nu te pui!




Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat. Ion seintoarce din vacanta de iarna multumit.
- Ei, si pe unde ai umblat, Ioane?
- Prin Suedia, mai!
- Si cum sunt scandinavele?
Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar."Aha, "scandinave" - adica femeile de acolo! Cum de nu amstiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!"Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat.
- Ei, Ioane, pe unde ai mai fost?
- Grecia, tara frumoasa, mai!
- Ei, dar Elenele?Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou indictionar: "Aha, femeile de acolo!"Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat.
- Si cum a fost in Egipt, Ioane?
- Frumos, cald, excursii, alea, alea...
- Si piramidele?
- Niste curve!

No comments: